torstai 7. marraskuuta 2013

Hei, me ollaan julkkiksia!

Hei me ollaan julkkiksia,  meidän kuva on lehdessä, katsokaa huutaa tykistötonttu Vilho innoissaan kaapattuaan uunituoreen Maanpuolustaja-lehden Sirkan toimistopöydältä. Vilho kipittää lehti kainalossaan toimiston kirjastoon, jossa pojat lekottelevat sohvalla. Hei Maanpuolustajan sivulla 42 on juttua museosta ja jutussa on myös MEIDÄN valokuva, katsokaa huutaa Vilho intoa puhkuen!

No niinpäs onkin, kyllä siitä hyvä ryhmäkuva tulikin sanoo pioneeritonttu Jaakko ja viestitonttu Seppo nyökyttelee vieressä. Vähän on kyllä parta jäänyt takkuun olisi pitänyt se kammata, miksei Linnea sanonut mitään pahoittelee Jaakko.

Tullaankohan meiltä kohta pyytämään nimikirjoituksia, hihkaisee Vilho.

- Kyllä me kuvassa ihan itsemme näköisiä ollaan eli tontuilta näytetään ja Linnean neulomat myssyt on tosi hienot ja lämpimät, tuumaa Seppo.

- Mitä se Linnea nyt neuloo, kysyy Seppo. Kuulemma linnatonttu Anselmille uutta myssyä syntymäpäivälajaksi, sanoo Vilho.

- Voidaako me sitten käydä viemässä se linnaan vai tuleeko Anselmi tänne meitä katsomaan, olenkin jo vähän kaivannut Anselmia, kysyy Seppo.

- Kai me saadaan sitten myös kakkua jos Anselmilla on  syntymäpäivät, aprikoi Vilho.

- Kinuskikakku olisi sitten tosi hyvää tai suklaakakku tuumii Seppo.

- Yhtenä päivänä kävin maistamassa ihan pienen palan Ravintola Militarian suklaakakkua ja se meinasi viedä kielen mennessään, niin makoista se oli, muistelee Seppo.

-Maanpuolustaja -lehden päätoimittaja Inga-Katriina Maaniitulle isot kiitokset, kun päästiin lehteen, toteavat tontut yhteen ääneen! Ja ison halauksen kanssa, kuiskaa Seppo ujosti.




Ei kommentteja: